Erdogan e konfirmon se do të vjen në Maqedoni, ja në cilin muaj!

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdoğan, për ftesën e homologut të tij Gjorge Ivanov në Maqedoni, tha se në rast se programi i tij përshtatet në muajin maj do të zhvillojë një vizitë kthyese në Maqedoni, raporton AA.

Erdoğan dhe Ivanov, pas takimit të realizuar në Kompleksin Presidencial në Ankara, zhvilluan një konferencë shtypi të përbashkët.

Erdoğan duke iu përgjigjur ftesës së homologut të tij të Maqedonisë, në rast se programi i tij përshtatet në muajin maj do të zhvillojë një vizitë kthyese në Maqedoni.

Presidenti i Turqisë theksoi se rruajtja e qetësisë dhe paqes në Maqedoni, e cila është pasqyra e Ballkanit, është një shembull i rëndësishëm për rajonin.

Loading...