Është zhdukur një 68 vjeçar nga Gostivari, familja kërkon ndihmë

Kurtish Xhaferi 68 vjaçar nga fshati Balindoll mbrëm reth orës 3 pasmesnate ka dalur nga shtëpia dhe është humbur, shkruan Gostivari Sot

68 vjeçari vuan nga skleroza.

Sipas informatave ai ka qen me tesha shum të holla dhe familjarët lusin të gjithë për ndihmë sepse nëse nuk do gjindet ka gjasa që nga i ftohti të rezikohet jeta e të humburit.

Familjarët që nga ora 5 kan nisur kërkimet ndërsa kanë lajmëruar ekipin e policisë, nga ku thonë për Gostivari Sot se janë vënë në kërkim të personit.

Të gjith ata që mund ta shohin kontaktoni në numrin e telefonit: 078 307 606.