Exkluzive Nga dasma e Besianes, vajza e Talat Xhaferit

Gëzim i madh në familjen e Kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi., Në një restorant të njohur të Gostivarit, është festuar  dasma  vajzës së tij Bessiana. Për ditën më të rëndësishme në jetën e saj, Bessiana zgjodhi një fustan të mrekullueshëm dasmash, me nënshkrimin e një dizajnere të famshëm.

Vajza e Talatit i tha “PO” Labinot Beqirit, me te cili kishte qenë shumë i dashuruar për disa vjet.
Dasma zgjati disa ditë dhe ishte një përzierje tradicionale dhe moderne.