Familja e vajzës 12 vjeçare që u godit nga traktori, i fal gjakun familjes së shoferit

Familja Vuniqi ka falur gjakun Familjes Nishori në Vërshevc të Komunës së Lipjanit.

Dje gjatë ditës në fshatin Vërshevc të Komunës së Lipjanit një vajzë e moshës 12 vjeqare ishte goditur nga traktori ku dhe kishte humbur jetën.Sot është shtrirë dora pajtimit mes familjës Nishori dhe Vuniqi në Vërshevc.