Familjarët e Sazdovskit të kënaqur me dënimin drakonik ndaj shqiptarëve (VIDEO)

Familjarët e “komitit” të vrarë Nikolla Sazdovski shprehën të kënaqur me vendimin që shqiptoi Gjykata për tre shqiptarët e akuzuar për vrasjen e djalit të tyre. “Nuk mund të them se nuk jam i kënaqur me vendimin. Disa thonë se në Maqedoni nuk ka fare drejt3ësi, por nga vendimi i sotëm mund të themi se sado pak drejtësia mund të jetë e kënaqur dhe shpresoj që ndonjë gjykatë e shkallës më të lartë nuk do ta kontestojë këtë vendim” , tha pas shpalljes së dënimit, babai i të vrarit Nikolla Sazdovski. Deklaratën e plotë mund ta ndiqni në videon më poshtë.