Fatlumja e “kall” nëpër dasma

Këngëtarja Fatlume Popovci ka vazhduar të kall atmosferën nëpër dasma

Ajo është njëra prej këngëtarëve më të kërkuara këtë sezon, dhe shihet edhe atmosfera që bën nëpër dasma dhe koncerte.

Por, se është një këngëtare e gjithanshme, e tregojnë edhe videoklipet dhe këngët e saj të shumta.

E fundit është kënga “Ajo më mbyti”, e cila është pritur shumë mirë nga fansat e saj.