Fillon rinovimi i Bit Pazarit

Për disa ditë do të fillojë rinovimi i Bit Pazarit në Shkup, madje tetë vite pasi është premtuar një gjë e tillë. Shtandet e sektorit të shtatë dhe tetë veçmë janë shpërndarë sepse mu aty do të fillojë sanimi, njofton Alsat.

Procesi do të realizohet në faza dhe rikonstruimi do të zgjas 14 muaj.

Loading...