Fjalë prekëse nga i fejuari i mësueses që vd.iq në gjumë

Me fjalë prekëse e ka kujtuar i fejuari i mësueses nga Mitrovica Kushtrim Salihu.

“Allahu të shpërbleft me xhenet zemra jem” ka shkruar Salihu ndërsa ka publikuar në Facebook një foto me 24-vjeçaren.

Lindita Preteni ka vd.ekur parmbrëmë mes të dielës dhe të hënës gjatë kohës sa ishte në gjumë ndërkaq dje iu është dhënë lamtumira e fundit.