Foto të personave të lënduar nga shpërthimi në Rahovec

Kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, ka vizatuar të lënduarit në Spitalin e Gjakovës, ku si pasojë e shpërthimit të një bombole të gazit mbeten të lënduar 11 persona. Latifi ka treguar se të lënduarit janë jashtë rrezikut për jetë.

“Vizitova në Spitalin e Gjakovës të lënduarit e shpërthimt në Ratkoc. Pashë nga afër gjendjen e bashkëqytetarëve dhe njëkohësisht u sigurova nga Drejtori i Spitalit, Ahmet Asllani se të gjithë të lënduarit janë trajtuar dhe fatmirësisht janë jashtë rrezikut për jetë”, ka shkruar ai në Facebook.