FOTO/ Vra*sja në Vlorë, këta janë tre autorët e arre*stuar

Këta janë tre të rinjtë e arr*estuar në Vlorë për vrasjen e administratorit të njësisë Kotë. Arii Jaçe dhe Namik Bejtaj përkatësisht 19 22 dhe 30 vjeç të afërm me njeri-tjetrin nga fshati Mavrovë në bashkëpunim me njëri-tjetrin për motive të dobëta kanë tentuar të vr*asin me ar*më zjarri tip pis*toletë dy vëllezërit F. O. dhe A. O., (70 dhe 65 vjeç), por pas ndërhyrjes për të shuar konfliktin humbi jetën Kryetari i Njësisë Administrative Kotë shtetasi Argjil Gjoka.

Materialet në ngarkim të këtyre shtetasve iu referuan Prokurorisë, për veprat penale “Vr*asja në rrethana të tjera cilësuese” kryer në bashkëpunim dhe “Mbajtja pa leje e ar*mëve dhe municioneve luf*tarake”, njofton policia e Vlorës.