Fotografia e Brnabiç në bikini pushton mediat! (Foto)

Kryeministrja serbe Ana Brnabiç po fsheh thellë jetën e saj private veçanërisht për faktin sepse ajo publikisht pranoi orientimin e saj se.ksu.al duke pohuar se është les.bike.

Sikurse është mësuar ajo shpesh udhëton për në Krku në Stari Baski ku ka lindur gjyshi i saj Anton.

Edhe këtë vit kryeministrja e Brnabiç ishte larg syrit publik për shkak se kishte shkuar në Krku. Por kohë më parë interneti ka qenë i mbushur me fotografinë e saj në bikini që morën gjithë vëmendjen e njerëzve.

Fotografia është disi e vjetër diku rreth viteve 2010 dhe është shkrepur pikërisht në Krku.

Tashmë kryeministrja e Serbisë dhe partnerja e saj Milica Durdiç kanë katër muaj që janë bërë prindër të një djali.