Fotoja e Ledina Çelos, ndez debat në rrjet! Komentuesit: “Je mami, s’të shkojnë këto poza…”

Për të hyrë direkt në temë. Ledina Çelo sa bashku me familjen po kalon ca ditë pushimi në Jalë. Sot, teksa është bërë gati për të dalë në plazh, i ka uruar ndjekësve të saj një mëngjes të mbarë, me këtë foto:

Reagimi i parë: Wow! Trup perfekt dhe aq më tepër kur mendon se Ledina është mami i dy fëmijëve.

Ndonëse këngëtarja ka marrë shumë komplimenta për linjat e saj trupore, siç edhe tashmë pritet, ka pasur edhe nga ata komentues të cilët nuk e kanë pëlqyer këtë postim të saj.