Fshati Gajre i Tetovës me dy ministra në qeverinë e Zaevit

Fshati Gajre i Tetovës me dy ministra në qeverinë

Alsat mëson se Ibrahim Dehari do të jetë ministër i ri për investime të huaja. Dehari është kuadër i BDI-së ndërsa në këtë post kalon pas shkarkimi të Zoran Shapuriq. Deari vjen nga fshati Gajre i Tetovës, është biznesmen (pronar i restoranit Arra ) dhe ligjërues në Universitetin e Tetovës.

Tjetër ministër me prejardhje nga fshati Gajre i Tetovës është edmon Ademi aktualisht ministër për Diasporën.