Ftografja publikon imazhet e mrekullueshme të trupit të grave pas lindjes(Foto)

Trupi i femrës kalon nëpër shumë ndryshime gjatë gjithë shtatzanisë dhe ajo që shohim në revista apo internet nuk është aspak afër realitetit. Shumë gra të famshme, modele, aktore etj, priren të na tregojnë sesa perfekt ka mbetur trupi i tyre edhe pas lindjes.

Por të gjitha këto fotot “perfekte” që shohim në rrjetet sociale nuk tregojnë asgjë rreth bukurisë së vërtetë të trupit të një gruaje pasi lind. Ato përdorin Fotoshop për të reduktuar strijat dhe lëkurën e lëshuar mirëpo trupi i vërtetë i një gruaje që lind të ngjall shumë emocione.

Një fotografe e talentuar amerikane e quajtur Jade Beall ka vendosur të tregojë përmes disa fotove të publikuara anën pa filtra pas shtatzënisë përmes punës së saj. Kështu ajo po ndihmon gratë që ta duan trupin e tyre pasi bekohen me fatin e madh të të pasurit një fëmijë.

Në fotot e mëposhtme ne po ju tregojmë pak nga puna e fotografes, e cila nxjerr në pah bukurinë e shenjave dhe strijaveqë ngelen pas shtatzënisë. Nuk ekziston një njeri që të mos empcionohet nga këto foto.

bark i fryre pas lindjes barku i varur pas lindjes barku pas lindjes barku pas shtatzanise shenjat ne bark pas lindjes stijat pas lindjes stijat