Gjendet në Butel vetura e dje.gur me të cilën u v.odh Tutunska Banka në Çair

Një karikator pis.tolete brenda bankës NLB Tutunska në lagjen “Butel 1” dhe vetura e djegur e hajnave është gjendur deri më tani nga pjesëtarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme dy orë pasi hajnat kishin sul.muar rojën e bankës ndërsa nuk dihet nëse katër hajnat e mas.kuar arritur të marrin para.
Nga burime zyrtare policore merr vesh se vetura e llojit “Golf 5” ngjyrë hiri e dj.egur është gjendur në afërsi të Lumit “Serava” tek varr.ezat e qytetit në Butel ndërsa në filialin e bankës në “Butel 1” po vazhdojnë hetimet ndërsa kërkohen 4 persona.
Vjedhja ka ndodhur rreth orës 9 ndërsa autorët e vjedhjes pasi kanë dje.gur Golfin kanë arritur të largohen me Golf 5 tjetër në drejtim të panjohur deri më tani. Gjatë ditë Ministria e Punëve të Brendshme ka informuar se do të dalin më detaje rreth ngjarjes.