Gjorçev paralajmëron kandidaturën për president

Vllatko Gjorçev në profilin e tij në Facebook ka informuar opinionin se do të kandidohet për kandidat presidencial nga radhët e VMRO-DPMNE-së.

“Kam nderin dhe kënaqësinë të ju informoj se sot do të dorëzoj kandidaturën time për President të republikës së Maqedonisë në shpalljen e VMRo-DPMNE-së.