“Gjurmë Shqiptare”: Rruga që takon historinë

Cilat janë të vërtetat e Rrugës së Arbërit? Projektet, përplasjet, ndryshimet, premtimet e shumta të politikës.

Çfarë qëndron pas projektit që ecën në gjurmët e vjetra shekullore? Si po punohet sot në terren dhe a do të përfundojë më në fund ky aks?

Një dokumentar i përgatitur nga gazetari Marin Mema./TCH

Loading...