Gruaja rr.ah burrin pasi ai nuk u përgjigj kur ajo e pyeti nëse ishte e bukur (FOTO)

Një grua në Teksas dysh.ohet se sul.moi bashkëshortin e saj pasi ai nuk u përgjigj kur ajo e pyeti nëse ishte e bukur.

Lizeth Guadalupe Ramirez 20 vjeçare u arr.estua të martën vonë pas inc.identit të dysh.uar. Ajo thuhet se u tha hetuesve se burri e sul.moi dhe u përpoq ta mby.ste atë.
Megjithatë bashkëshorti i saj thuhet se dha një histori tjetër duke i treguar policisë se çifti ishte në një kinema kur ajo e pyeti nëse ajo dukej bukur.

Burri i saj, tha se ai nuk u përgjigj pse nuk e dëgjoi atë gjë që e mërziti 20 vjeçaren dhe e nxiti atë të dilnin nga kinemaja.

Gjatë udhëtimit të tyre në shtëpi burri i Lizeth pretendoi se ajo e god.iti atë në mënyrë të përsëritur. Në shtëpinë e tyre ajo gjoja vazhdoi ta god.iste dhe madje sul.moi edhe një anëtar të familjes që u përpoq të ndërhyjë.

Ramirez u akuzua për sulm dhe dhunë në familje.