Hajni i vrarë në Shtime, djali i policit të Kosovës

Personi i vrarë gjatë një grabitje mbrëmë në shtëpinë e mërgimtari në Shtime, është i biri i B. F., zyrtar në Policinë e Kosovës.


Lajmin e ka konfirmuar për “Gazeta Blic” edhe kryeprokurori i Ferizajt Shukri Jashari.

“B. F. është baba i të vrarit, është polic në Graçanicë, kaq mund të them”, deklaroi kryeprokurori i Ferizajt.

Ai poashtu Ka konfirmuar se personi që ka mbetur i vrarë gjatë një grabitje në Shtime ishte i njohur për Policinë dhe Prokurorinë.