Halil Kastrati sot dhuroi 2 shtëpi dhe një banesë në Maqedoninë e Veriut

Halil Kastrati sot dhuroi 2 shtëpi dhe një banesë në Maqedoninë e Veriut

Publikuar E martë, 14 Maj, 2019 21:18

Halil Kastrati

Sot ne Maqedonin e Veriut

1 banese dhe dy shtepia

Nje banese u dhurua ne Kerçove per familjen 3 anetareshe te Naser Musliu

Nje shtepi u nis ne fshatin Çegran te Gostivarit per familjen 7 anetareshe te Burim Aliu

Nje shtepi u nis ne Shkup per familjen 2 anetareshe te Bajram Bajrami

Bamires Zoti ju shperblefte e ju gezofte