Hisen Xhemaili, Ministër për Investime të Huaja ?

Zyrtarisht Hisen Xhemaili, do të jetë Ministër për Investime të Huaja, nga radhët e BDI-së. Xhemaili deri më tani nuk ka qenë I angazhuar në asnjë funksion, por ka qenë bashkpuntor I afër dhe I ngishtë I kreut të BDI-së, Ali Ahmtit.

Hisen Xhemaili, ka qenë këshilltar në komunë n e Tetovës dhe deputet nga radhët e BDI-së.