Historia e pabesueshme e tre burrave nga Drenasi – Qëndruan në shpellë tre muaj pa e ditur se në Kosovë kishte perfunduar lu*fta

Duket e pabesueshme por është e vërtetë. Ngjarja ka nodhur në Drenicë, kur tre persona ishin mbyllur gjatë l*uftës në një shpellë në Qikatovë të Drenasit.
Të shpëtuar nga një mas*akër që kishte ndodhur në Qikatovë tre banorë të këtij fshati; Petrit, Sokol dhe Selman Morina kishin qëndruar për muaj në një vend të izoluar.

Qëndrimi i tyrë në këtë shpellë të fshatit, kishte vazhduar edhe pas çlirimit të Kosovës.

Tek pas tre muajsh, ata e kuptuan se Kosova është e lirë.