Historia e tr.ishtë në Ramazan! Nëna dhe djali i saj jetim e presin iftarin dhe syfyrin pa ushqim!

Historitë e tr.ishta të shqiptarëve nuk kanë mbarim!

Kësaj radhe do ju tregojmë një histori rrën.qethëse të një nënë dhe të djalit të saj je.tim të cilët për fat të keq e presin iftarin dhe syfyrin pa ushqim në tavolinë.

Emisioni “Shqiptarët për shqiptarët” gjithmonë sjellin këto histori dhe për të kërkuar ndihmë nga të gjithë shqiptarët për të gëzuar këto familje që jetojnë në gjendje të rëndë ekonomike.

Dëgjoni rrëfimin e plotë në videon e listuar në poshtë.