Historiani i vjetër grek plas “bombën”: Shqiptarët janë të parët në Ballkan! (FOTO)

Një historian grek ka shokuar grekët gjatë një interviste në një televizion grek, ku ka deklaruar se shqiptarët janë të parët në Ballkan madje edhe në trojët e shtetit helen.

Gjatë një interviste ku po diskutohej për rrënjët e popullimit të territorit grek, Pangalis tronditi opinionin ndërsa fliste për identitetin e grekëve të sotëm dhe shqiptarëve.

Ai tha me bindje se shqiptarët janë banuesit e parë të kësaj toke duke shtuar se historia e sotme greke nuk ka lidhje me atë të mëparshmen. /shigjeta.net/

Loading...