Hyri në drejtimin e gabuar, shikoni çfarë bën autobusi në mes të autostradës

hoferi që hyri në drejtimin e kundërt, në një autostradë të Kinës ku kishte shumë trafik, shkaktoi tollovi derisa e ktheu autobusin nëpër të katër shiritat.

Për një kohë të shkurtër, qarkullimi është ndërprerë dhe ka bërë që të krijohen menjëherë kolona të gjata.

Më pas, shoferët e veturave u detyruan të bëjnë kujdes ndaj autobusit që u dilte përpara.

Autoritet e rregullimit të trafikut, që i shpërndanë pamjet e ngjarjes që ndodhi para një muaji.