I këputur duke ecur me zor! Edi Rama me prоbleme të rënda shëndetësore?

Kryeministri Edi Rama ka kryer një vizitë sot në zonat e prekura nga tërmeti në Korçë, por ajo që i ka rënë në sy gazetarëve që ishin aty të pranishëm ka të bëjë me shëndetin e tij.

Rama është filmuar duke zbritur me vështirësi nga makina. Ndërkohë, kryeministri ka vijuar të ecë me mjaft vështirësi dhe në dukje i pafuqishëm.

Nisur nga ky fakt, gazetarët janë mbajtur larg vendit ku Rama zhvilloi takimin me qëllim mos publikimin e gjendjes shëndetësore të kryeministrit.