Ja çfarë ndodh kur bëni seks për herë të parë

Më shumë gra të reja se kurrë më parë, janë duke u përpjekur për seks anal. mNëse po e bëni seksin anal për herë të parë, ndoshta po pyesni se si të përgatiteni, të relaksoheni dhe të shijoni momentin intim me partnerin tuaj.

Rachel Needle , Psy.D., një psikolog i licencuar dhe terapist i certifikuar i seksit, dhe Tristan Taormino , autor i Udhëzuesit Ultimate për Anal Sex for Women japin udhëzimet e duhura për këtë punë.

Lexoni më tej për të gjetur se si të largoni stresin nga seksi i parë anal dhe të bëni atë një natë që nuk do ta harroni kurrë (në një mënyrë të mirë!).

Këshillat për seksin e parë të anal:

Relax mendjen dhe trupin tuaj

Përdorni shumë vajra

Merreni atë ngadalshëm

Rrini në pozicionin e duhur

Komunikoni haptazi

Të mbeteni në kontroll

Përdorni një prezervativ

Mos harroni stimulimin vaginal.