Ja cka i ndodhi gazetarit i cili e quajti beben mbretërore “shimpanzë”

Njëri ndër mediumet më prestigjioze në botë BBC e ka pu.shuar nga puna repoerterin Danny Baker i cili sipas mediumit ka bërë një gjy.kim të gabuar në Twitter për beben e Dukës dhe Dukeshës së Suse.ksit.

Ai tweet i cili më vonë u fshi por para se të zhd.ukej qarkulloi në rrjete sociale prezantonte fotografinë e një çifti duke mbajtur në duar një shim.panze të veshur me rroba bebesh dhe kishte përshkrimin: “Bebja mbretërore duke u larguar nga spitali”.

Prezantuesi i BBC 5 është ak.uzuar për su.lm ra.cist karshi dukeshës ndërsa vet Baker ka thënë se ajo që bëri ishte një buda.llallëk.

61 vjeçari e prezantonte emisionin e së shtunës në rrjetin e radios së BBC ndërsa mediumi ka thënë se deklarata e Baker ishte kundër vlerave që ky medium tenton të prezantojë.

“Danny ishte një prezantues briliant por s’do të jetë më një emisionin e përjavshëm me ne” ka thënë BBC në një deklaratë.