Ja sa është diferenca finale e votave mes Pendarovskit dhe Siljanovskës…

Sipas të dhënave zyrtare nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) nga 99.96% vota të numëruara Pendarovski ka fituar 323.846 vota Siljanovska 319.240 ndërsa për kandidatin Blerim Reka kanë votuar 79.915 votues.

Stevo Pendarovski kandidati i pozitës në zgjedhjet presidenciale është fitues në rrethin e para me 4.606 vota më shumë se Gordana Siljanovska Davkova.

Sipas të dhënave zyrtare nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ), nga 99.96% vota të numëruara Pendarovski ka fituar 323.846 vota Siljanovska 319.240 ndërsa për kandidatin Blerim Reka kanë votuar 79.915 votues.

Në zgjedhjet e djeshme kanë votuar 41.82 për qind të qytetarëve. 32.828 vota janë shpallur të pavlefshme, gjegjësisht 4.34 për qind nga numri j përgjithshëm.

Pritet konfirmim zyrtar nga KSHZ-ja, përkatësisht reluzltatin përfundimar.