JANEVA: Gjurmëve të autorit që vendosi minën në Sopot

Prokurorja speciale, Katica Janeva thotë se kjo prokurori është gjurmëve të autorit të vërtetë të vendosjes së minës në Sopot. Në fjalën përfundimtare ajo ka shkruar se për shkak të ndjeshmërisë së rastit, nuk do të zbulojë më shumë detaje, transmeton Medial.mk.

“Mund të them se kemi siguruar informacione për autorin e mundshëm. Informatat po i kontrollojmë ende dhe për shkak të ndjeshmërisë dhe për shkak të fazës parahetimore, në këtë moment nuk mund të zbulojmë më shumë detaje”, ka shkruar Janeva në fjalët përfundimtare.