Kajli Xhener çmend ndjekësit me fotot e fundit

 

21 vjeçarja miliardere dhe pjesë e familjes Kardashijan/Xhener. Në postimin e fundit në Instagram ka tërbuar ndjekësit e sa me fotot e fundit.

Në setin e fundit fotografik që ajo publikoi pothuajse e zhveshur fare siç e ka lindur nëna. Nuk dihet ende nëse ajo ka realizur ende këto fotografi për ndonjë kompani të njohur botërore apo vetëm për qejfi, por ajo shihet qartë që është mbuluar vetëm me një rrjet dhe një sheshir.