Kapet me 14 mijë euro kok*ainë shqiptari në Itali

Policia italiane ka vënë në pranga një shtetast shqiptar pasi është kapur me lëndë nar*kotike. Mediat italiane bëjnë me dije se i arr*estuari është një i ri rreth 28-vjeç. Lënda nar*kotike që posedonte shqiptari ishte e llojit ko*kainë e pastër dhe nëse do të shitej do të kapte një shumë prej 14 mijë eurosh.

Gjatë kontrollit të ushtruar shqiptarit i’u gjetën 55 gram kok*ainë. Ide*ntiteti i shqiptarit nuk bëhet publik për shkak të he*timit. Ndaj tij gjy*kata e Spoletos ka dhënë masën e sigurisë ‘arr*est shtëpie’.