Kaq shumë e do Era vëllaun e saj, ja çfarë thotë për të…

Shumë shpejt hyri në zemrat e publikut dhe tashmë po realizon edhe bashkëpunime ndërkombëtare, të cilat po pëlqehen shumë edhe nga të huajt anembanë globit.

Por, pas gjitha këtyre, edhe Era ka një jetë familjare dhe persona për të cilët vërtetë se shumë shpesh ka deklaruar se i japin kuptim jetës së saj.

Ndër ta është vëllai i saj Bledi, për të cilin thotë se është më i vogël, por edhe më i madh se ajo.

Për më shumë, flet vet imazhi i tyre që do të shihni në vazhdim./Kosovarja/