Këto janë ankesat e invalidëve të UÇK-së

Dyzetedy mijë euro i kishte ndarë Qeveria e Kosovës që Florim Kryeziu nga Prizreni të shkojë në Gjermani e të ndërrojë protezën e këmbës.

Kryeziu i cili gëzon statusin e invalidit të luftës, u trajtua për tetë ditë në bazë të një marrëveshje të arritur mes Shoqatës së Invalidëve të Luftës dhe kompanisë protetike ORS.

Por, dy muaj pas kthimit nga atje, ai po ankohet se dikush i keqpërdori mjetet financiare të ndara për të.

Kronikë e Mejreme Gashit.