Khtheshin nga dasma, vd.es gruaja, 4 të pla.gosur

Një grua humbi jetën ndërsa ndërsa bashkëshorti i saj dhe 3 persona të tjerë mbetën të pla.gosur rëndë si pas.ojë e një aks.identi në aksin Peqin-Elbasan të Shqipërisë.

Vik.tima është Fatime Braho 65 vjeçe banuese në Korçë ndërsa u pla.gosën burri i saj Gëzim Braho dhe Ismail Hoxhallari.

Burimet thonë se ata po ktheheshin nga një gëzim familjar kur u përfshinë në aks.ident në kryq.ëzimin e Gjoçajt.

Përp.lasja duket se ka qenë e fortë pasi një nga mjetet ka përfunduar i përmbysur në anë të rrugës.

Në vendngjarje mbërriten tre autoambulanca me të cilat të plagosurit u dërguan në Spital por gruaja mësohet se ndërroi jetë rrugës për pasojë të pla.gëve.

Shpejtësia tej normave të lejuara dy.shohet shkak për aks.identin por policia policia thotë se ende po punon për sqarimin e shkaqeve të përp.lasjes.