Kim Memeti: Habitem me perëndimin nuk turpërohet ndaj rrënimit barbar të qytetërimeve të lashta në Lindje të Mesme e të Afërme

Nga Kim Memeti

“Perëndimi lëvdohet me 1 miliard eurot e mbledhura brenda 24 orëve për rindërtimin e katedrales Notre Dame, por nuk turpërohet nga shurdhëria dhe verbëria e vet ndaj fëmijëve që vr*iten e vdesin nga uria, si dhe ndaj rrënimit barbar të qytetërimeve të lashta në Lindje të Mesme e të Afërme!” (Kim Mehmeti)