Kjo është historia e fotografisë së publikuar sot nga Flora Brovina

Deputetja e PDK’së në seancën e thirrur nga shefi i saj, Kadri Veseli, publikoi një fototgrafi të një vajze që po dh*unohej nga disa ushtarë. Tha se vajza është kosovare, ndërsa ishte dhu*nuar nga forcat serbe.

Rreth 20 mijë gra kosovare janë dh*unuar nga serbët, por duket se Brovina nuk e ka ilustruar me një fotografi të duhur kri*min nga forcat serbe.

Fotografia e njëjta me vite të tëra qarkullon në media botërore dhe në sajte po*rnorgrafike.

Me kërkimet në Google, del që fotografia e publikuar sot nga deputetja e PDK’së është përdorë më herët nga iranianët për  propagandër kundër ushtarëve amerikanë.

Sajte iraniane e kanë publikuar këtë fotografi që nga viti 2004, duke akuzuar ushtarët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.