Kjo është vetura në të cilën u vra Elham Sallahu dhe djali tij 8 vjeçar

Alsat ka siguruar fotografinë e veturës Opel Astra në të cilën u v*ra Elham Sallahu dhe djali tij 8 vjeçar.

Ndaj tyre ishte shtënë nga afër . 47 vjeçari Elham Sallahi nga fshati Opajë, dhe djali i tij tetëvjeçar, të dy vd*iqën në vendngjarje.

Do të kryhet ekspertizë nga dëshmitë e mbledhura nga vendi i vr*asjes i quajtur “Pusi i Sllupçanit”, si dhe ndaj gjurmëve në terren.