Kjo është vetura në të cilën u v*ra Elham Sallahu dhe djali tij 8 vjeçar

Kjo është fotografia e veturës Opel Astra në të cilën u v*ra Elham Sallahu dhe djali tij 8 vjeçar. Ndaj tyre ishte shtënë nga afër .

47 vjeçari Elham Sallahi nga fshati Opajë dhe djali i tij tetëvjeçar, të dy ndërruan jetë në vendngjarje. Do të kryhet ekspertizë nga dëshmitë e mbledhura nga vendi i ngjarjes i quajtur “Pasi i Sllupçanit” si dhe ndaj gjurmëve në terren.