Kosovari që vrau dje gruan dhe vajzën ishte merakli në armë (Foto)

Pjetër Ndrecaj nga fshati Bitesh i Gjakovës kreu një krim të rënd mbrëmë duke vrarë bashkëshorten dhe vajzën e tij.

Mirëpo, me çfarë merrej ky vrasës?. Në profilin e tij në “Facebook” ai ka të postuar një sërë fotosh, duke përfshirë edhe ato me armë / pushkë automatike.

Nrecaj ishte në shtëpinë e prindërve të gruas së tij, me të cilën ishte në proces të shkurorëzimit.

Gruaja, tashmë e ndjerë ishte me shtetësi të Shqipërisë, por po jetonte në Kosovë me familje që nga paslufta. Çifti kanë gjashtë fëmijë, derisa vajza e cila u vra sonte ishte nëntë vjeçare.