Kris da.jaku ndaj referit kosovar!

Dje pasdite një person është sul.muar fizi.kisht derisa ka qenë në kryerje të detyrës zyrtare.

Policia njofton se vik.tima ka qenë duke referuar një ndeshje sportive në Deçan derisa është sul.muar.

Vik.tima është dërguar për trajtim mjekësor ndërsa i dysh.uari është kapur nga policia dhe pas intervistimit me urdhër të prokurorit është liruar për në procedurë të rregullt.