Kryetari i Lëvizjes BESA krahu i Shkupit, Afrim Gashi, qëndrim zyrtar në Zvicër

Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi është duke qëndruar në Zvicër me takime zyrtare që do të ketë atje.

Gashi pritet të realizoj takime të shumta zyrtare gjatë qëndrimit të Zvicër, por në fokus të veçantë do të ketë edhe takimet me mërgatën shqiptare atje.

Gjatë ditës së nesrëme ai do të takoj Dr, Lumni Ademin, deputetin Përparim Avdili si dhe Degën e Lëvizjes BESA në Zvicër./Almakos