Kryqi i Kuq në Shqipëri vazhdon të ndihmojë shtresat në nevojë

Në Tiranë, Kryqi i Kuq shqiptar vazhdon përpjekjet për të ndihmuar shtresat e varfra si në raste emergjencash ashtu edhe në mungesat e përditshme.

Kjo organizatë është bërë pjesë e jetesës së përditshme në Shqipëri nga përmbytjet e deri te mungesat e minimumit jetik.

Korrespondenti në Tirane Ilirian Agolli bisedoi me presidentin e Kryqit te Kuq Ylli Alushi dhe pergatiti materialin ne vazhdim: