Kush e dërgoi në pushime sot Majlindën dhe Roanin?

Meqë vitin e kaluar, Roani ende ishte i vogël, Majlinda pati zgjedhur Dubain për t’u relaksuar, ndërsa tani zgjodhi bregdetin shqiptar së bashku me vogëlushin.

Këtë e konfirmoi përmes imazheve që publikoi, derisa shihet se nuk po e vozite veturën Majlinda, por një person të cilit nuk i’a zbuloi identitetin.

Të jetë ndonjë familjar i bukuroshes, apo person i vecantë për të cilin kohë më parë u përfol, kjo mbetet të zbulohet.

/Kosovarja/

Loading...