Kush është Meleki, voglushja e serialit që pushtoi ekranet televizive

Melek, është voglushja e talentuar në serialin turk “Nëna”, që ka pushtuar ekranet televizive në Maqedoni dhe më gjërë. Ngjarja përshkruan fatin e një vajze të vogël, që është viktimë e dhunës familjare. Që në episodin e parë ajo ka nxitur emocione tek shikuesit, informon INA.

Emri i saj i vërtetë është Beren Gökyıldız, e lindur në Stamboll më 20 shtator 2009.

Beren Gökyıldız vazhdon shkollën fillore. 9 vjecarja ka fituar audiencën e gjërë me karakterin që luan. Pavarësisht nga mosha e saj e re, ajo ka performuar shumë mirë. Ai luajti në “Güldüy Güldüy Shoë”, i cili u transmetua në Sky TV Shoë. Së fundi shkëlqen me rolin dhe talentin në serialin “Anne” (Nëna). Ajo është shfaqur edhe në disa reklama televizive dhe se angazhimet profesionale cdo ditë po i shtohen. Por rolin në filmin “Nëna” ajo ka marrë

cmim prestigjioz në një festival filmi në Turqi. (INA)

Loading...