Kush është në veturën e Majk të cilën po e fshehë reperi?!

Flitet për reperin më të përfolur viteve të fundit Majk, i cili me çdo lëvizje të tij krijon lajm për shtypin rozë.

Në veçanti, privatësia e tij është gjithmonë më e komentuara pavarësisht tendencës së tij për ta mbajtur në dry nga syri i publikut.

Tash së fundi reperi publikoi një foto sërish në veturë, por si duket kësaj radhe ishte i shoqëruar nga dikush, të cilit po i fshehë identitetin dhe kjo vihet re nga poza e realizuar.

/Kosovarja/