Kuvend, interpelancë për ministrin e jashtëm Nikolla Dimitrov

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta mbajë seancën e 81-të në të cilën në rend dite janë më shumë zgjidhje ligjore dhe në lexim të dytë, si dhe interpelanca për punën e ministrit të Punëve të jashtme Nikolla Dimitrov, e parashtruar nga deputetë të VMRO-DPMNE-së.