Ky është vendi më popullor për seks në publik, do të befasoheni

Seksi publik dita ditës po bëhet edhe më i zakonshëm

72% e britanikëve pranojnë se dëshirojnë të bëjnë seks në vendet e hapura, pavarësisht veprimtarisë se dënohet me burg në disa vende.

Por një anketë e bërë me 1,000 amerikanë dhe 1,000 evropianë, kanë zbuluar se shumica dëshirojnë që seksin publik t’a bëjnë në park.

17% dëshironin që t’a bëjnë në park, 13% dëshironin që seksin publik t’a bënin në plazh, 9% në parking, 9% në garazhd dhe vetëm 7% në zyrë.