LAJM I FUNDIT: Gjendje e tendosur ne Parlamentin e Maqedonise

 

Deputetet e VMRO-se jane revoltuar dhe jane ngritur nga vendet e tyre, kur kryetari i parlamentit Talat Xhaferi ka refuzuar qe te ju jap pauze.

Nga ana e deputetve te VMRO-se kane vazhduar thirjet per pauze, ndersa jashta parlamentit te Maqedonise jane duke vazhduar protesta the thirje kunder gjuhes shqipe./Antpress

Loading...