Lajmi i fundit : G*oditet shtëpia e ambasadorit të SHBA

Për të disatën here anarkistët sul*muan me bojë dhe tymuese rezidencën e ambasadorit amerikan në Athinë. Ngjarja ndodhi në orët e para të mëngjesit së të mërkurës.

Këtë here anarkistet shprehen revolten për refuzimin e lejes disaditore per ter*roristin e grupit “17 nëntorit” Dhimitris Kufondindas i cili është dënuar me 12 bu*rgime të përjetshme për 12 vr*asje.

Vet organizata ter*roriste publikoi një video ku merrte përsipër këtë su*lm dhe shpjegonte arsyet.

Ambasadori amerikan Jeffrey Pyatt e ka konsideruar ngjarjen nje akt van*dalësh.

Që duhen dënuar sipas ligjit ndërkohë qeveria greke dënoi aktin dhe premtoi dërgimin e anëtarëve të organizatës përpara drejtësisë.